kom hem

Du skrämmer mig, kom hem.

x

jag drömmer mig bort, vilda fantasier

ju mer dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

Kom nyss hem från en lång dag. Har gjort läxorna. Sitter nu här ensam med musiken. Hade musik idag. Och gud vad glad jag är att jag går i musikklass! Höstkonserten är pågång. Pirrigt! Nu ska jag äta frysta pannkakor.
gott

mulen måndags morgon

Mulet idag igen. Tråkigt. Snart ska jag bege mig mot skolan. Har gjort mig iordning och är nu klar. Jag och min kära syster sitter nu i hennes rumoch lyssnar på lite music. Bara för att vi är bra.
kram

ett rum där jag kan känna att jag är någonstans ifrån

Bloggen! Jag har precis duschat, och nu sitter jag här i min ziperall och bara myser! Hade nyss gymnastik träning. Det gick sådär. Fick ont i huvudet och i bröstkorgen. Jag har funderat på och sluta i gymnastik och nu har jag nästan bestämt mig. Jag ska nog sluta.. Jag känner att det blir för mycket med både gympan och fotbollen, och så har jag tappat intresset. Det känns bara, vad ska man säga? onödigt. Nu så kommer jag ju få mera och mera läxor också.
Så det var nog kanske den sista gymnastikträningen för mig. Nu ska jag gå och äta lite fruktsoppa och macka. Ska också läse en tidning. Bloggar mer imorgon. Kram.

jag har funderat..

Och nu bestämmt mig för att inte ta bort bloggen.
Idag så ska jag iallafall iväg till fiskeboda och äta lunch med Familjen, Farmor och Farfar. Farmor har fyllt år så det blir väll ett litet firande. Nu gör jag mig iordning lite, ska snart fixa sminket sen är jag klar!
Jag är inte riktigt helt vaken än, för gud vad det åskade inatt. Svårt att somna. När jag väl hade somnat så vaknade jag efter någon timme, eller några timmar kanske. Det var så himla varmt att jag lade mig på golvet och som där i ungefär 45 minuter. Inte undra på att jag känner av nacken nu. Men sen när jag vaknade på golvet så lade jag mig i sängen igen och försökte somna, vilket var lättare än första gången. För jag var riktigt trött och åskan hade lagt sig. Tur.
På fredag ska jag träffa lite roligt folk! Maja, Anton och Alvin!
/wilmah
outfit
ska platta håret också.

är det här det slutar?

Ska jag ta bort min blogg? Det känns liksom onödigt att ha en när inga läser den eller kommenterar. Och iblnd har man bara inte orken att skiva.

Vad tycker ni?


tack

jag älskar dig!

kärlekens tunga

Idag ska jag vara med Agnes. Skojj, hon har inte änns gjort sig iordning! Så jag får inte komma för henne. Dryg chey! jaja, jag kan ju sitta vid datan och webba med Hanna Carlsson istället. Den sved Agnes! haha. kramar!

jag kom, jag såg, jag segrade


det som inte skadar dig, gör dig starkare

Jahopp. Då ligger man här i sängen och typ halvsover. Men ett tag till ska jag nog kunna hålla mig vaken! Dagen idag var trevlig. jag började med att vakna upp hos Maja. Sen så åkte Agnes hem ganska tidigt för att fira Wille. Då gjorde Maja och jag oss iordning. Sen satte vi oss vid datorn. Då kom Agnes igen. Vi gick till Värmbols IP och kollade när pojkar 98 spelade match. Dom var grymma och vann med 2-0! Sen så efter första halvlek så var Maja tvungen att gå för hon och hennes familj skulle bort. Då stannade Agnes och jag kvar och kollade på andra halvlek. Sen när matchen var slut så väntade vi där ett tag.. sen åkte vi hem till Agnes. Hemma hos henne satte vi oss vid varsin dator och var lite sociala med världen. Efter ett tag så kom hennes mamma och sa att vi skulle äta någonting. Då fick vi varsin varm macka! Riktigt gott. Sen satte vi oss vid datan igen. Sen kom mamma och Hannah och hämtade mig. Vi åkte hem och åt mat. Jag var inte så värst hungreg eftersom jag precis hade ätit en macka. Men jag tryckte i mig det mesta. Sen så blev jag himlarns glass sugen och vi gick upp till duveholmshallen och det var stängt. Då fick vi ge oss iväg till Ica, jag, Hannah och mamma. När vi kom dit så tog jag ingen glass utan jag tog en muffins! Hannah tog en bulle. Sen så gick vi och hyrde en film. I rymden finns inga känslor. Har sett det förut men min syster ville så gärna se den för hon hade inte sett den förut sa jag fick ge mig! Vi åkte hem.. Satte på mig min mysiga Ziperall.. Startade filmen och moffa godis. Härligt! Det var min dag.
wilmah
Vill bara säga lycka till, till min syster som ska börja gymnasiet imorgon. Lycka till!
långt inlägg.

det finns ingenting som..

har arit med Agnes hela dagen.. Sov med henne och Maja inatt. SKOJJ.
Men nu ska jag åka hem, har bråttom så därför blev detta inlägg väldigt slarvigt och kort!
hejdå

bortom horisonten..

wilmah

svar

Svar på frågorna


Svar till Anonym:
Hur många har du kysst?
Jadu, du kan ju börja med att skriva ditt namn!
Svar till Agnes:
* varför är du så söt ?
* när startade du bloggen ?
* när ska du ha en tävling i bloggen ?
* varför kan inte kor flyga ?
* vad vill du bli när du blir stor?
* om du inte hette wilmah vad skulle du vilja hetta då ?

* Jadu kära Agnes. Varför du frågade just den frågan vet jag inte. Men jag vet att jag inte är sötare än någon annan. Ingen är ful! Endel är bara sötare än andra, och allla tycker olika. Så den som är söt i mina ögon är mindre söt i någon annans.
* Jag skapade min blogg den 24 Februari 2010.
* Ja, när jag skaffade bloggen så tänkte jag inte ha några tävlingar. Men vi får väll se, det kanske dyker upp en helt plötsligt.. så håll utkik!
* Ett enkelt svar på den frågan, dom är inte gjorda för det.., dom har inga vingar, och dom är för tunga.
* När jag blir stor så skulle jag vilja jobba med människor. Kanske på ett ålderdomshem, eller jobba med personer som är psykiskt störda. Jag vill hjälpa dom så att dom kanske kan få leva precis som vi andra, även om dom kanske inte kan gå, prata, se, höra? Ja. Det är det jag vill.
* Oj. Vilken svår fråga! Men jag skulle vilja heta någonting, vad ska man säga? Enkelt? Tillexempel.. Klara? Moa? Lisa?
/wilmah

kramar från mig till dig

GRATTIS MAMMA.
jag älskar dig.

inköp



som en akt av kärlek

Smultronstället. Glass. Frihet. Idag åker jag dit med några mysiga personer. Kul. Nu ska jag göra mig iordning och sen följa med Hannah till hennes jobb.
kram

jag är själens krigare, med kärlek som vapen

jag är också sjuk. Halsont och riktigt ont i nacken!
Men jag är på bättrinegsvägen!
Orkar inte blogga mer, är för trött, kram

inbakat

yess! Nu har jag lyckats göra en inbakad fläta på mig själv! Utan spegel också. STOLT
kanske inte världens finaste, men jag är nybörjare! (a)

Frågestund

Har bestämmt mig för att ha frågestund här på bloggen!
Så fråga på.

Best thing I never had


den som aldrig tävlar, förblir obesegrad

Vinst! DFK värmbol - Pershagen. Vinst med 9-1.
Imorgon komer Josse hit. Mysigt! Hon kommer hit från örebro, jag har saknat henne massor! Hon och Hanna ska sova här då. Kul! Vi ska väll hitta på någonting roligt.. vi får se.
Igår var jag på diggiloo! Det var så -ursäkta språket- jävla bra! Jag nuddade dessutom Thomas Di Leva! Mycket stolt. Det var en upplevelse som jag aldrig glömmer. Hoppas på att dom kommer nästa år. Då ska jag dit! Ett måste.
Jag måste erkänna att jag älskar hans citat. Jag älskar hans ordspråk. Jag älskar att han bara tänker positivt. Tänk om alla var så! Hur bra skulle det inte vara då?.. Jag bara undrar..
wilmah





konst

Här är lite konst som jag har gjort med webbkameran!
I LIKE IT
'
KISS & HUGS 
wilmah

they live on, even when we're gone

Om ungefär en halvtimme ska jag och pappa ta bilden och åka till valla. Där ska jag va med Hanna. Gud så länge sen det var! Jag har saknat henne massor! Nu sitter jag och lyssnar på låten "En helt ny värld" och tänker på när hon och jag satt i bubbelbadet i badhuset och övade på den låten! Vilket minne! Haha.
Men nu ska jag tugga vidare på mitt stora saftiga äpple.
kram wilmah
filmen, ett minne. Kolla hannas fall i början! IM SORRY! :d

DFK värmbol vs IK Tun

Idag har det varit en riktig mys dag. Jag började med att vakna, sätta mig vid tv:n och gjöra absolut ingenting. Sen satte jag mig vid datorn och kollade på film. Söderkåkar blev det! En riktig klassiker. Efter några timmar så var det dags att dra sig upp ur soffan och bege sig mot Backavallen för match. Vi mötte IK Tun, resultatet blev 5-2! Så vi var nöjada med det, jag har fortfarande lite ont efter att fått en armbåge i armen. Men det går nog över tills imorgon!
Imorgon ska jag nog va med någon, sen på kvällen så ska jag träna och efter det ska jag till Stadsparken för att kolla på utomhusbion! Där ska jag va med Alice och några mer, vet inte vilka än. Ja, det var nog bara det.
härligt eller vad säger ni?
bara för att jag har en grym syster♥

film

Sitter nu här i soffan och kollar på film. Skönt att göra när det är så ruskigt väder ute. 
Ikväll är det match, jag är taggad upp till 100%. På fredag kommer Josse hit, hon är saknad! Imorgon ska jag kanske va med Nora, om inte så får vi väll se!
kram wilmah

lilla gubben

Nu sitter jag här vid datorn, och nyss hoppade en livrädd hund upp i knäet! Han känner sig tyvärr inte så trygg när det dundrar på där ute. Mem jag älskar honom ändå!♥
F♥W

trevlig dag

Idag har jag vart med Alvin, Adam, Maja och Anton, fast Anton kom på slutet, men jaja. Först var vi hemma hos Maja. Sen Åkte vi hem till Alvin i en kvart ungefär. Sen stack vi hem till mig. Efter ett tag ringde Anton och frågade om vi ville hänga med honom ner på stan. Klart att vi ville! Vi drog ner på stan klockan åtta. Sen åkte jag och Maja hem klockan tjugo över nio. Nu sitter jag här vid datorn och funderar på vad jag ska göra imorgon..! Det blir antagligen att springa kk-joggen med min söta lilla kusin.
skön låt, jag gillar den


dålig

Förlåt för att jag inte har bloggat. Men jag har varit på cup i hela tre dagar. Det har gått bra. Vi kom till semifinal där vi fick möta ett lag från finland. TPS black. Där vi förlorade med 2-1, och därmed åkte ut. Men vi var glada ändå att vi hade tagit oss så långt! Sista dagen var det regnigt och blåsigt. Inte det bästa vädret att spela fotboll i kanske. Det ska vara lite soligt men ändå mulet. Då är det bra.
Imorgon ska jag träffa Alvin, Adam och Maja. Det blir förhoppningsvis roligt. Vi får väll se vad vi gör!  Kanske tar en sväng till lekparken? Nej, jag vet inte. Men något ska vi väll hitta på!
Jag har kommit på en sak. Det är bara några få dagar kvar till skolan börjar! Det ska bli ganska roligt faktiskt, nu när man byter skolan och allt. Men jobbigt kommer det att bli med betyg och mera läxor. På nävertorp så har det inte varit så värst mycket läxor utan bara ungefär Engelska och Matte. Nu kommer det bli mera som tillexempel, So, No.. ja, ni fattar grejen.
kram wilmah
jag saknar det

sagostigen

Sagostigen var siktet idag. Dit åke man med Tilda, Selma, Emma, Farmor, Farfar och Farbror. Det var mysigt att åka dit igen eftersom jag var där när jag var liten. Imorgon åker jag på fotbollscup i örebro. Och där ska jag också träffa mina kära vänner som jag träffade på sports camp. Carro och Josse♥ Jag har saknat dom grymt mycket"
wilmah

grill

Nu blir det att grilla. Ska bort. Gillar det inte.
Dagen idag var underbart rolig! Var på djulö med Agnes, Alice, Fiona, Ebba, Anna, Alva N, Alva S och Alva (?) och på slutet kom Adam och Alex. Det var grymt kul!
Haha, påvägen hem fick Alice ett minne av mig och Agnes, en sten av Agnes och en blomma av mig! :D
wilmah