tåget mot någon annan stans..

Japp, så är det! Imorgon tar jag och min kära vän Maja tåget mot norrköping! Underbart! I norrköping ska vi shoppa och bara ha roligt! Jag ska värkligen leta massor efter tjocktröjor, fina mysiga tjocktröjor! Till att ha på vinern när det är iskallt och minusgrader.  Sen på kvällen kommer Anton, Axel och Agnes hit. Mamma och Pappa ska bort så då tar jag hit mina kära vänner. Vi ska väll göra någonting roligt!
Dagen idag;

Först så började skolan klockan tio över åtta som vanligt. Vi började med Mentorstid, men vi fick klämma in ett NO-test där! Det kändes bra! Sen efter det så hade vi bild, vi tränade på att göra ansikten. Jag blev lite sisådär nöjd. Men jag är inte klar än så..! Efter det hade vi SO.. Prov! Del 2. Det gick nog ganska bra! Efter det så gick vi och åt mat.. det var någon makaronilåda med kebab? Det smakade inte så gott..! Men efter det så tog vi cycklarna och begav oss mot DUD, där vi hade dans! Jag tycker faktiskt att dansen är rätt bra. Den är rolig också! Fartfylld. Efter det så åkte jag, Ebba och Clara hem till mig. Men på vägen så mötte vi en tant. hah, Ebba körde på cyckelbanan som vanligt och vi andra på gångbanan för det fanns inte mer plats, då kommer en tant och hennes kompis och ena tanten får ur sig ett par kraftiga ord! ;"Men vafan, jävla skitungar, för i helvete..^^" Vart tar världen vägen? Iallafall, efter det så åkte vi hem hit och så bakade vi Sockerkaka med karamellfärg i.. den blev grön! Sen efter det satte vi oss vid datorn och kollade på några småroliga videos. Sen efter det gjorde vi lite filmer, sen kollade vi på Gnottarna!
Hejdå
VÅRA FILMER;


två av våra fina ↨

Dag 2 - En person jag vill träffa just nu.

självklart mina kusiner!
Sen så bästa vännerna!
Sen är det massor mer!

och så var det min tur..

Ja, när man cycklade hem frpn fotbollen så hade jag mobilen i fickan som vanligt, när man är vid ungefär backavallsskylten kommer en gubbe och han var riktigt smart han! Han kollade åt ett annat håll och gick rakt in i mig! Såklart ramlar jag och tappar jag mobilen i asfalten.. nu är den riktigt fin? Tack!
webcam bild. Det är värre i värkligheten..

tips

Tips till alla som har svårt att plugga!
Lyssna på den här medan ni pluggar, det hjälper mig iallafall!

älska älska älska


RISE AND FALL

...

Nobodys Perfect


fredagsmys


aj aj aj

.. mitt knä! Det knakar hela tiden och nu är det svullet också! Jag tänker vara med imorgon på matchen! Eller jag vill iallafall! Dagen idag var väldigt lugn, Slutade klockan fem över tolv. Nu kommer Anton snart. Roligt!
Ha det!
snacka om att jag saknar det!

en dag hemma hos mig

Jag och min kära syster kom på att vi kunde göra en film! Den är ju bara för bra!

Dag 1 - en bild på mig + 10 fakta om mig.

1. Jag heter wilmah och är 12 år.
2. Jag fyller år den 3 december.
3. Jag älskar min hund Frazze! (bilden)
4. Jag kör fotboll och gymnastik.
5. Jag tycker att det är jätteroligt att skådespela, och vill jättegärna på bli skådespelare i framtiden! (inte många som visste)
6. Jag tycker själv att jag har en helt underbar syster! hela min familj är bäst!
7. När jag var liten rymde jag hemifrån på min tre hjuling!
8.  Jag vill ha en vit iphone!
9. Jag vill ta kort på min allra bästa vänner och hänga upp på väggen (eller jag ska!)
10. Jag vill att ni kommenterar!
/wilmah

aldrig mer igen

Jag tänker aldrig mer igen origentera med skolan ute i skogen. usch!

såhär såg jag ut när jag kom hem.
och nu efter ett bubbel bad, fotbad oboy och en skön ziperall!
nu ska jag kolla på film.
I feel great!

ute i skogen vandrar jag omkring..

Det är just det jag ska göra hela förmiddagen. Origentera. Inte en stor hit hos mig. Jag och Nora gick vilse när vi origenterade på området vid tallås? och nu ska vi ut i skogen? Lycka till!
Outfit
vet inte varför jag har benet uppe?

ett stort problem har just blivit uppdelat i några hundra små problem; error

myser med komedifilm, gosedjur och ziperall.

forget you

Matchen spelades nyss. Oxelösund vann-0. Jag var inte taggad. Jag var bara inte så jättesugen på att spela, och så drog dom som satan i armarna. Jag bev lite arg och slängde ur mig några kommentarer. Kanske lite taskiga.. men dom gjorde ju samma sak, så vem bryr sig? Nu ska iallafall Anton komma hit, och kanske Axel. Vi ska väll typ göra någonting..!
bild från igår när vi skulle till kusinerna.

godmorgon sömntuta

Vaken! Jag har ätit frukost. Idag ska jag spela match med 99orna! Jag, Sara och Philippa. Vi ska möta oxelösund, vi borde vinna nu! Jag känner mig inte så jättetaggad men det kommer väll under dagen! Nu ska jag byta om och fixa mig lite.
bästa vän♥

Hejsan hoppsan i lingon skogen (:

Agnes var det här! (: gästbloggar lite på wilmahs nu då ♥
Wilmah du är en så fin och underbar person, såna borde det finnas fler av.
just nu sitter jag här och försöker plugga lite.
min dag idag har varit helt okej, kanske iinte världens roligaste då men men.. ♥
vill också berätta att våra videos är bääst! sen har jag inte så mycket mer att säga än att jag är 12 år går i skolan har ett intresse för musik, dans, fotografering, målning, teater m.m. (:
kul att veta va ? iaf hade choklade! (:




jag kommer aldrig låta dig få se mig svag

Snart skoltime. Jag har nyss gjort mig iordning och ska nu ta och bädda sängen! Dagen idag kommer stt bli lång. Vi börjar med Livskunskap sen Matte, efter det B-språk (spanska för min del) sen Lunch, Musik, Svenska, So och till sist Engelska. Efter skolan ska jag nog träffa någon. Vet inte vem än. Men det visar sig väll. Imorgon har jag skoljoggen. Jobbigt, vi ska springa hela djulö alé. Usch.
OUTFIT

don't ever let go

Ingen fantasi. Rubriken blev misslyckad. Idag ska jag spela fotboll med skolan på backavallen! Roligt. Vi måste komma till final! Eller det jag helst vill är att vinna över Söder och Nyhem! Om ca 50 minuter åker jag till Isabelle för attt träffa henne, Linnea och Fanny! Då åker vi ner till backavallen och möter alla andra! Nu ska jag lyssna på musik. Jag har värkligen fasnat för låten nedanför

what are words

Jag har varit på massage. Skönt! Det visade sig vara en spänning i musklerna. Skolan var som alla andra dagar. Har nyss kämpat mig igenom läxorna. Jag har svårt för att få in NO-läxan i huvudet med som mamma säger. -det är bara att kämpa vidare. Och det är det jag ska göra. Imorgon ska jag ha fotbollscup i skolan där vo bl.a möter Söder, Nyhem, Vidåker och någr mer. Final nästa? kanske. Nu ska jag gästblogga på Agnes blogg. Kram

hejdå

nu drar jag iväg på massage. Puss

jag och min vän. Tidsfördriv.


jag har gjort bort mig för mycket

Nyss var det fotbollsmatch! Mot Eskilstuna United. Det blev 1-1. Jag är inte riktigt på humör för att skriva så det kanske bli mer ikväll.. Nu ska jag ge min otroligt hungriga hund lite mat.
Kära vänner, tack för att ni finns!

även dom som inte vågar leva dör någon gång



have a nice day

Förlåt. Jag har inne bloggat på ett tag, men jag har inte haft orken! Jag ska bli bättre.
Dagen idg var rätt lugn. Började med Mentorstid, sen hade vi bild. Sen så gick jag på möte om TIF Tallåsskolans IdrotytsFörening! Sen så var det ensemble, det var så roligt att dansa! Haha. Nu ska jag ta det lite lugnt sen beger jag mig mot tallås för att träffa Anton, Maja och Axel!
weheartit

weheartit


jämmer och elände

Hade fotbollsmatch idag. Vi vann med 1-0 och Isabelle gjorde mål! Jag hade nyss träning, eller ja. Jag var demogymnast. Jag har ju börjat i gymnastiken igen! Det kändes fel utan den kan man säga! Har träning snart igen. Ska bli roligt att träffa alla! Men det kommer också bli riktig jobbigt, har ont i benen och dåret på läppen svider! Jag fick såret på fotbollsmatchen då jag fick en boll rakt upp i ansiktet och såklart bet jag mig, aj! Men det ska som sagt bli kul att träffa alla. Inte för att det var så länge sen men ändå! Nu ska jag ta hand om min ständigt gnällande hund.


André Zuniga

gud så duktig!

det är okej att känna


lev här, lev nu

Dagen börjar med att jag ska träffa Axel. Vi ska cyckla till värmbol och träffa Maja där. Vi ska kolla på Antons match! Sen efter matchen så ska Maja samlas för match. Då ska jag, anton och axel åka hem till Anton. Sen klockan 5 ska vi hem. Då ska jag börja tyagga lite för min mtch imorgon!

kram

hade varit bunden

Nu sitter jag här och väntar på att Anton, Maja och Axel ska sluta skolan. Ska träffa dom idag! Idag fick vi våra ensemblegrupper. Min var helt okej. Hade nog hellre velat ha sång nu när jag tänker efter. Men dans går bra. Nu är ju Hanna med i min grupp! Bloggar kanske mer ikväll, hej!