Just let it rain

Med detta inlägg säger jag godnatt, väckarklockan ringer ju om 7 timmar och 30 minuter.


headern är borta

Tack Felicia för den fina headern du gjorde! Men jag ska göra en ny snart med bara text och någon inklippt bilder eller någonting sånt!

forever is a long time but i wouldnt mind spending it by youre side

sitter här och försöker plugga in allt mellan Egypten till Luftmolekyler. Himla kul ska ni veta..
men jag är inte bitter! (bjuder)

then I am still and wait here in the silence util you come and sit awhile with me

Drog nyss på en ansiktsmak, himla skönt! Har pluggat ett tag på No och So:n. Ska nu skriva lite på min bokrecension innan det är träning som gäller. Kram!


Lite smått roligt sådär..


What is love? Baby don't hurt me

Har nu varit riktigt duktig och pluggat nu. Men nu är jag klar! Så jag har förtjänat mig lite choklad från min älskade mamma. Ska läsa igenom so:n när jag går och lägger mig sen.
Bilderna från idag med allra bästa tjejerna<3


videotime med Agnes


I was on the road and you were alone

Har nu gjort mig i ordning och ska skriva lite på min bokrecension innan jag drar mig upp till duveholmshallen och kollar på Agnes som har handbollsmatch, lycka till gumman!
Outfit:


Sorry, you can put the blame on me

Ligger nu här i sängen nyvaken. Ska nog försöka somna om när jag väl får sova länge. Kram!
Bilden: gjordes av Ebba och mig i skolan, sååå fin!


When you believe in something, fight like hell for it

Dagen idag har gått ut på att först ner på stan med mamma. Sen hem, ner på stan med mamma och pappa igen för att fixa nya benskydd. Hem till Anton. Åkt till mormor, och nu.. hemma! Imorgon ska jag upp vid 9.30 för att gjöra mig iordning för att sedan dra mig upp till duveholmshallen och kolla på när Agnes kör handboll. Efer det hänger hon med hem. Mysigt. Kram.

Im blinded, cuz youre evrything i see

Var på stan med mamma idag, åkte sen hem till Anton, och nu sitter jag hemma hos mormor och morfar och firar mormor. Kram

Bilden: random bild i omklädningsrummet


konst


gammal bild


älskar dig gumman

datorn är tillbaka..


Sitter här med datorn i knäet. Ska nog gå ner till min kära familj nu. Ha det bra nu, och kommentera!
Bjuder på bild och sång.

Godnatt

Säger härmed godnatt och bjuder på fina bilder. Utan smink.


Förklaring

Okej, en gång för alla. Anledningen till att jag inte gör så långa inlägg är för att pappa tagit datorn ifrån mig och jag har ingen aning när han ger tillbaka den. Det är iallafall därför jag inte gör så långa inlägg för det tar så lång tid. Kram.

Bilden: mitt och mina vänners försök att göra en mindfuck..


Träning

Taggar nu gympaträning med stukat finger.. Får se hur det går..


Nomnomnom

Sitter i matsalen nu och pratar lite med mina kära vänner. Ikväll kommer ett "riktigt" inlägg! Kram.


Shool

Åker till skolan nu, vi hörs!


Randigt, rutigt, prickigt..

Ligger nu här i sängen och försöker sova. Som ni kanske fattar går det Inge bra. Men nu SKA jag sova. Godnatt alla fina läsare!

Bilder från idag.


Taggar

Taggar nu inför träning! Kram.


19.11

Sitter nu här i soffan och kollar på tv. Anton åkte hem för ett tag sen.. Så smart som han är glömde han sin mobil här.. Så vem vet vad som kommer upp på facebook sen? Nejdå! Så dum är jag inte. Men ha det bra! Kram.
Fina bilder.


Yes

Påväg hem! Skönt.


Out of line

Måndag. Början av veckan. Första lektionen. Tufft..


You call me stupid? I fake a smile everyday and you belives in it every time


im not a beauty queen

Klockan är 2 och jag sitter fortfarande framför tv:n i sovkläder och slarvigt uppsatt hår. Sov till ungefär 11, men det känns som om jag vaknade för några minuter sen bara. Har hunnit läsa lite i boken också. Inte mycket kvar nu! Men när den är utläst ska jag ju göra den där förbaskat jobbiga bokrecensionen. Men det tar vi sen. Ska snart byta om och tagga igång lite för tematräning snart, efetr det kör vi igån med gymnastikträning. Kram!
fina överedigerade bilder jag vet.

Hey you!

Tänkte bara berätta att bilden i inlägget under är bara för att ge igen på Anton för att ha ritat på mig när jag sov.. Kram!


Bild

Bara för att bilden är så fin! :)<3 (mobilbild)


I have a feeling

Har nyss kommit hem ifrån Anton. Sov hemma hos honom tillsammans med han, Agnes och Anton G. Sjukt kul var det, vi somnade vid ungefär fem, halv 6. Eller jag iallafall.. jag fick iallafall sova i 10-15 minuter men efter det så var Agnes såklart tvungen att väcka mig. Fick då reda på att Anton hade ritat en glad gubbe i mitt ansikte, så jag gick direkt upp och tog bort den. Gick sedan tillbaka iskall och försökte sova. Efter ungefär ett par 100 år somnade vi. skönt! Imorse gjorde vi oss iordning, åt frukost, tog det bara lugnt och vid ungefär 3 tiden åkte jag hem och bara tog det lugnt. Det var väll det. kram!
älskar dig gumman




fint


Jag väntar föralltid

Står nu här vid skåpen och väntar på att matsalen ska öppna. Sen blir det dans, super!

Bilden: min älskling!


Godnatt

 

 


A wonderful dream

Tänkte bara berätta att jag hade världens bästa dröm inatt! När jag vaknade var jag helt sprallig och överlycklig. It was wonderful.


Hey jude

Förlåt för den dåliga uppdateringen! Men nu kör vi! Dagen idag tillbringas i skolan. Efter det får vi väll se vad som händer. Får jag några läxor är det väll bara att åka hem och plugga. Just nu sitter jag här i soffan och kollar på extream home makeover.. Det handlar om en familj som har mögel i hela huset och barnen är sjuka på grund av det. Jag förstår inte hur några kan ha det så hemskt.. Dem måste ha andnings maskar för att kunna gå ner på undervåningen.. Stackare.


Handboll

Sitter nu här i duveholmshallen med Agnes och kollar på handboll. Innan vi kom hit var vi på stan och fikade! Mysigt! Älskar dig fining!

Bilderna: älskade Agnes!


everybody needs someone to love

har inte bloggat på länge. Så nu kör vi. Ska nu gå och lägga mig. godnatt


fina låt
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
-jag älskar dig, världens finaste



alla har vi varit små någon gång..

-någon bild ni tyckte var extra rolig, söt, ful, konstig? kommentera!

Gruvan

Sitter här i gruvan och väntar på att maten ska öppna. Kram.


Svenska

Har precis slutat spanskan och sitter nu här i svenska salen och väntar på att vi ska börja lektionen snart. Det känns att det är första dagen i skolan efter jullovet när man hunnit bli trött redan efter första lektionen.. Men nu har jag bara den här lektionen kvar sen får vi väll se vad som händer, åker antagligen hem och tar det lite lugnt innan den första gymnastikträningen efter uppehållet börjar. Jag är inte direkt så taggad nu, men det är ju ett tag kvar så det kommer väll tills dess. Ha det bra nu, kram!

Bilderna: mina svenska böcker & ett sms från 118800 när jag frågade vem jag var lik.


Mys med finaste

Sitter nu här på coffee & lounge med Maja och myser. Har precis ätit upp kladdkakan och är skapligt mätt. Ska snart dra till JC och kolla lite. Kram!


copy

Kopierade dom här bilderna från Nora. Från filmkvällen







älskar er tjejer

rubrik var det ja..

Nu funkar det att ladda upp bilder igen! Överlyckliga jag! Iallafall. Kom precis ut ur duschen efter fotbollsträning mellan 10 och halv 12. Skulle kanske träffat Anton idag, men jag är helt slut så jag tror att vi och kanske några mer träffas imorgon istället. Messade nyss Agnes som svarade att hon var mitt i en handbollsmatch så.. lycka till gumman, älskar dig! 
Nu lite bilder bara för att det går!
revybilder
lilla skiten
älskade hund


så sant




weheartit

kram.

Gladiatorerna

Sitter nu här hemma hos familjen hoinard. Eftersom min sömn dom 2 senaste dygnen inte vart så bra, så känner jag att de hur tröttheten kommer och ögonlocken blir bara tyngre och tyngre. Känner just nu att jag bara vill lägga mig i sängen, släcka alla lampor och sova. Men nu ska jag sitta här vid tv:n och chilla, skööönt. Kram

 


Brudarna och jag

Sitter nu här runt bordet och pratar med mina finaste. Himla trevligt. Ska snart dra igång en av filmerna och bara mysa, kram.


Plattången

Fick en kommentar där dom ville se min plattång, bilder kommer nu!

 


Just having a good time

Sitter nu här med Agnes och bloggar lite. Igår var vi i tallåsaulan och kollade på katrineholmsrevyn, så sköna människor det finns asså! Med mig hem fick jag ett gott skratt, det var sång, dans och hur sköna scener som helst! Det blev också ett extra pluss när man hade en kvinna framför sig som skrattade så hon grät! När vi kom hem satte vi oss vid datorn ett tag, sen gick vi ner till tv:n och kollade på någon film, åt också smöriga popcorn och godis. Sen när klockan blev halv 4 gick vi och la oss i sängen, pratade lite, och lyssnade på "Lotta på bråkmakargatan". Mysig kväll gumman! Sen vid bådas stora förvåning vaknade vi sent som sjutton! Vid halv 12! Jag brukar liksom gå upp vid 9.. Efter det gick vi och åt frukost och gjorde oss i ordning lite. Och nu sitter vi som sagt och bloggar. Vid ungefär 4 drar Agnes hem och jag till Nora och kör igång ett Harry Potter maraton med tjejerna! Det kommer bli grymt. Blir också kvar där över natten, så vi får se om jag bloggar då. Kram.


The darkest hour

Sitter nu här och väntar på att Maja ska komma. Har precis gjort mig iordning och lite sånt. Imorgon kommer Agnes hit och ska sova här, himla roligt! Kram


Fina du

Tänkte bara flika in på bloggen och skriva lite. Just nu sitter jag i duveholmshallen och kollar på fotboll. Om ett tag ska jag nog dra mig hem och kanske sätta igång någon film eller någonting sånt. Har ju haft fotbollsträning idag och jag känner att det börjar värka lite i benen, jag har inte tränat på typ 100 år känns det som! Men nu börjar matchen, måste se lite iallafall. Men ni får ha det så bra! Kram.


and how you change me

Har inte bloggat på jättelänge nu. Men har inte orkat, men nu sa Anton Wislander till mig att jag skulle blogga, och såklart gör jag det bara för att jag är bäst. Dagen idag tillbringades med min älskade Agnes! Vi gick runt lite i katrineholm och så gjorde vi lite videos och så. Hon är för himla bra den där tjejen. Nu ska jag dra mig till sängs och sova lite. Jag säger härmed godnatt alla ni! kram.

Sholuld've kissed you

http://www.youtube.com/watch?v=8iR6JgODHts&feature=player_embedded#!