Ebba

Hejhej, nu så sitter jag här hemma hos Ebba och vet ni !? JAG SKA SOVA HÄR  , bara för att jag är cool (h'
och nu så ska vi snart äta lite mat, och sen fota med Ebbas system (som snart kommer  vara borta och kanske råka ligga i min väska, så att jag "RÅKAR" få med den hem, och glömmer att lämna tillbaka den, :DDDD)
haha, nu orkar jag inte blogga mer, så ni får roa er på egen hand, kram, pusspuss ;*

snart så..

..ska jag på gymnastikträning, :D
Fristående tror jag nog att det blir (Y)
kom och kolla !!
D&E-HALLEN
18.00-19.30 :D
och om ni undrar varför ni ska kolla, så är det för att vi är bäst : D
ha det bra kram / wilmah
Glöm nu inte att kolla in dessa bloggar.
Agnes Lycke
Hannas & Min
Esmeralda Edenberg
DET VAR DOM JAG KOM PÅ NU, HA DET BRA , KRAAAM :*

blogg renovering

Ja, denna gången var det inte mitt fel att jag inte kunde blogga. Det har nämligen varit lite struligt med internet. Men nu så ska det nog fungera. Men idag ska jag nog kolla om jag kzn träffa Agnes. Om hon inte kan så blir det nog att kolla med Ebba eller Alva. Jag blev väckt klockan 6 idag av min kära hund, ^^. Så nu är klockan halv 8, och jag har absolut inga planer på att göra någonting. Så om någon vill träffas så är de bara att kommentera.
Imorn blir det spöökbacken med Axel Hurtig, Anton Wislander, Maja Persson och (Anton Gustavson) om han ska med, det tror jag?. Det kommer att bli toppen kul! haha, fast man är ju inte direkt uppe på världsklass i skidor om man säger så?. Nu sitter jag här och kollar på Jims värld, den suger. Men hur mycket finns det att kolla på klockan halv 8 om man tänker efter?. Har precis ätit frukost, macka och oboy. Men nu så ska jag göra om min blogg lite, header och allt ska renoveras. Ha en bra dag nu, kram / wilmah.

hallå ! ♥

Dagen började med att jag, mamma ocgh pappa åkte ner på stan, och jag köpte nya fotbollsskor (Y) sen så var jag med agnes , :D Vi var i badhuset och där hade vi skojj :* vi träffade några konstiga killar som hette Erik och Onur , ? ;) hah. Sen så gick vi hem och gjorde en parodi på Charley bit my finger , hahahahah, lyckat eller vad? ;) Och så åt vi mat, "MUMS" och efterrätt , pannacotta ! (stav) ;D Och nu så sitter vi här och tar lite bilder med min nya systemkamera :D:D, hah, skojja, det är min systers, men jag vill gärna ha en, så ni som har en hemma, förbered er på at ni kommer ha besök inatt, mohhahaha , 8D
Men nu ska vi ta lite skojjiga foton ;) ha det bra kram wilmah


Bilder kommer sen ! :D

Hemma hos Agnes

Heeyy, igår var jag med Agnes, Anton, Jesper och alvin :D Kuul, hah, vi kollade på Heartbreak Hotel, :D Och så åt vi chokladbollar (mums) ahah, :P Nu sitter jag här, hemma hos agnes :D ♥ vi väntar på att klockan ska bli 2 och anton kommer hem från skolan, (själva har vi hemstudiedag) :D och så ska vi va med honom , gr8 ♥

hah, nu kommer en bild på Agnes älskling Anton :D



kram / wilmah