torsdag

Dagen idag har varit sjukt lång med tanke på att jag igår på gymnastikträningen gjorde illa ledbandet i knäet så har fått halta runt hela dagen. Så nu är jag sjukt trött i både kroppen och huvudet och vill bara sova haha. Inatt sover jag hos Andreas och imorgon efter skolan tar vi oss ner till stan för att kolla runt lite på matmarknaden innan vi går på bio och "firar" våran halvårsdag i förtid hehe. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

godnatt




22 april

Idag var en himla fin dag, jättebra väder och jag har vart på otroligt bra humör trots på att skolan drog igång idag. Efter skolan följde Andreas med mig hem lite fort innan han åkte iväg till sin träning, ikväll ska jag sitta hemma och kolla på serier och sova. Det är ungefär min dag. 
fint på skolan haha

19 april

Dagen idag har varit såååå seg haha. Har i princip suttit stilla hela dagen, till viss del skönt men ändå jobbigt. Ganska glad att dagen snart är över haha. Imorgon ska jag träffa mina tjejer och ha picnik på gatstuberg innan vi sen tar oss till backavallen för att kolla på match. Efter matchen följer jag med mitt hjärta hem och sen tar vi dagen som den kommer. Ska bli mysigt iallafall. Kan redan nu säga att imorgon kommer bli mycket bättre än idag. Nu ska jag snart ta lite mat innan jag bokstavligen hungrar ihjäl då jag knappt har ätit någonting idag, sen ska jag hoppa in i duschen för att sen dra igång en film och sova. 
tagen för ca 3 dagar sen

17 april

Idag fyller världens finaste kille år, mitt hjärta blir 16 år. Även om du inte har varit min i mer än ett halvår så älskar jag dig något otroligt. Du är den bästa killen jag någonsin träffat, du har hjälpt mig så otroligt mycket och finns alltid där för mig. Du är så himla fin, både på insidan och utsidan. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Att få kalla dig min är det bästa som finns. Grattis finaste du, jag älskar dig♡


hejhej

Long time ago, men nu är jag tillbaka igen! Under tiden jag har vart borta har jag hunnit stuka foten, slinga håret och blivit sjuk. Jag ska nu ta mig ut tillsammans med hunden en sväng innan jag sen tar mig upp till gymnastikträningen för att kolla då jag själv inte kan vara med pga förkylning. Efter det kommer Andreas hit och myser. Skulle kunna skriva så mycket mer om vad som har hänt under "uppehållet", men no time. Vi hörs!
 
egoboost osv