Fotbollscup

Hejhej, idag vaknade man tidigt för att man skulle spela fotbollscup. Nu är jag så himla trött efter 7 matcher, så jag orkar inte skriva om alla matcher.. :)
Vi kom iallafall till final och där kämpade vi på bra, men det räckte tyvärr inte så det blev en andraplats för oss, ! Men vi sk avara stolta ! :D

Lite småsura var vi nog allihopa efter matchen.. , men det går nog över tills vi gifter oss ! (OBS. ett uttryck)!


Japp, nu har jag bloggat klart för idag. ha det bra, puss.

dumma internet !

INTERNET FUNKAR BARA INTE !!

så varje gång jag inte har bloggat så vet ni varför !
Idag ska jag ha fotbollsmatch, alla kommer och kollar?
Kolla på min bilddagbok för att se tiderna, wilmahlovisa.
Ha det bra, kram / wilmah

mormor och morfar

Nu är jag hos mormor och morfar och ska snart bege mig imot tallåsaulan, och kolla på musikal! :D
Ja, jag vet inte riktigt hur dagen ser ut, ..


IMORN ÄR DET TRÄNINGSMATCH MELLAN DFK VÄRMBOL - JÄRLA, KOM OCH KOLLA !! :D

fettisdagen

Hej, nu har jag precis kommit hem från min fotbollsträning, :) och nu så ska jag äta min semlaa, det är ju fettisdagen idag :D
hejdå
/wilmah

just the way you are

Hejhej, idag var det skola, helt okej, vi hade förhör på världen provet. Gick hyfsat bra. Tror jag iallafall.
Ska nog ta någonting att äta för jag ska på fotbollsträning sen. Ja, jag skrev ju ett kort inlägg imorse så det korta inlägget + det här korta inlägget = ett långt inlägg. Haha, jag vet, så smart har jag alltid varit!
/wilmah
Bara för att jag saknar mina kusiner massor! ♥

jag lyckades !

Jag måste bara barätta att jag klarade DUBBELVOLT till stående !!!!!!! :D Gud vad roligt det var ! :D
Idag så är det skola.. jag ska snart dra mig upp ur soffan och ut till bussen. Efter skolan blir det fotbolls träning. Gryymt kul! Och så måste ni bara kolla in videon på gympa bloggen !!
Har precis gjort mig iordning så .. ja, ha det bra nu, hej.
/wilmah
jag älskar dig ♥

dom jävlarna bedrog oss med sanningen..

Jag älskar värkligen den där texten !
Iallafall, hej, idag så var det skola.. Dagen började på näbvertorp med Gympa, vi körde Innebandy, ganska kul faktiskt. Sen så kom Maja. För vi skulle hålla i en Gymnastik lektion men 1:orna på Junibacken, de gick riktigt bra, vi fick MVG+ och så sa han att dcet var den bästa lektionen hitills, (bara för att skryyyyyta). Sen så gick vi och lämnade våra väskor på Kullen och sem gick vi och åt mat. Sen på Rasten efter maten så åkte vi längdskidor, hah, fett skojj. Maja och jag ramlade två gånger. Och kajsa en gång och andra Maja ramlade aldrig. Vi var riktigt dåliga på det där. Hahaha. Sen så var det iallafall musik och det gick väll bra, Agnes och jag övade på våran låt, och nu kan jag den på gitarr, den är inte så svår när man kan den Agnes! Det är bara att träna!
Ha det bra
/wilmah

gympaläger

Hej, idag vaknade jag klockan 7 för att jag skulle på gympa läger klockan 9. Så jag gick upp till hallen och väntade.. Sen efter ett tag kommer mamma upp och säger, ojj, jag skrev fel i min almenacka, lägret börjar klockan 10. Så jag fick damp. Och sen gick vi in i duve ett tag och kollade när värmbol spelade, dom van med 3-0, duktiga grabbar. Hahah, sen så gick jag hem satta mig vid datan lyssnade på musik och sen pallrade jag mig iväg mot hallen igen. När jag kom upp dit så började vi värma upp och sen var det träning, jag lärde mig super mycket. Rondat flickis salto, på både tumbling och någon slag studsmatta. Sen så lärde jag mig DUBBELVOLT på studsmatta, en vanlig. Och på tramett, shiiiiiiit vad roligt det var!!
Sen så gick jag hem och duchade och nu väntar jag på att Agnes och Anton ska komma, övernattning hos mig blire, !
Men nu får ni ha det så bra, hej.
/wilmah
Ugly.
prutt.
HJÄÄÄÄÄRTA.
vackrast.

lät du henne komma närmre..

Hej, idag har dagen i stort sett varit som vanligt. Sista dagen i skolan för denna vecka, skönt. Efter skolan så följde jag och Agnes med Nora hem och va där ett tag, skojj. Vi åt (starka)nudlar, körde något spel? ja, det var ju iallafall kul. Sen så gick jag till sultans för att vänta på min kära moder. Vi åkte till SkoKanonen, och där köpte jag ett par röda converse. Som kärlek vid första ögonkastet slängde jag på mig dom och visste att det var dom jag ville ha. Sen gick vi in på djur Magasinet och köpte ett ben till min älskade Frazze. Sen så när jag kom hem satte jag mig vid datan och gjorde mina läxor. Ovh ja, nu sitter jag här, och bloggar.
Ska snart packa för Gympaläger imorn. Och sen så ska jag ringa Agnes och se om hon och Anton bestämt någonting för imorn!
nu kommer några bilder, både gamla och nya.
l
l
l
V
I bilen när vi åkte till ITALIEN.
Bus hår, trasdocka.
Såhär kul har vi.
så kan det gå.
skulle tälta med syster, så långt kom vi.
Hanna och jag kan också ha det bra.
Fegis.
Min älskling.
HEJDÅ
/WILMAH

läxor,

Hej, nu sitter jag här mid mina förbaskade läxor. Usch, varför ska man ha läxor? Man jobbar ju ändå i skolan..!
Idag har jag varit i skolan, ingenting speciellt har hänt.
Så nu ska jag göra läxor sen sitta och softa bara. Sen så ska jag äta, majskolv, smaskens. Ha det riktigt bra nu!
/wilmah
bara för att läxor suger.
You're AMAZING just the way you are ♥

skolan, stan, hem

Hej, idag när jag vaknade så kändes det lite bättre i halsen. Riktigt bra!
Så jag gjorde mig iordning, sen gick jag upp och väntade på bussen, och fick då ett sms från Natalie som det stog; Åker du buss idag? jag svarade; Japp och nu kommer det roliga; Okej, vad bra :) jag sitter längst bak eller back eller vad det nu heter :-P man ser inte mig men jag är där. haha vi satt och skratta åt det hela vägen! Sen så när vi hade kommit fra,m till skolan så var det Engelska, helt okej lektion. Sen efter det var det kör, hah, Natalie, jag och Agnes satt och prata mer än vad vi sjöng (y). Sen kom vi tillbaka och då var det Läsförståelse. Sen var det matte, Agnes och jag fick sitta själva i grupprummet, riktigt bra! Sen så var det Lunch. Chili con carne, fast det blev mest macor för min del. Efter maten så var det Bild, hah, vi fick göre en bild på jorden, eller ja, hur jorden skulle se ut om man delade den på mitten? haha, inte så kul. Sen så slutade vi och jag tog bussen till stan. Där gick jag in på JC, och hittade 2 stycken snygga linnen. Sen så gick jag in på Ninas kammare, sen på Åhlens där jag mötte Hannah, vi gick och köpte ett paket till hennes kille, André sen gick vi och fikade, hon tog en biskvi och jag tog kladdkaka, gud vad illa man mådde efter det! Sen så tog jag bussen hem, ovh nu sitter jag här vid datorn.
och juste, har någon något förslag på vad man kan skriva om på One Minute talk på engelskan ? jag ska prata om någonting i en minut. Och det får inte handla om Maja, eller Frazze, för jag har redan skrivit om dom :*
Hejdå ♥
/wilmah

usch ..

..säger jag bara, jag hatar att vara sjuk. Jag har ont i halsen, ont i huvudet och jag fryser hela tiden. Bara man blir frisk tills på torsdag, för då kommer Hanna! , jag lovar, jag ska göra allt jag kanm för att bli frisk, (även om jag inte kan göra så mycket åt det. Men ändå).
Iallafall. Jag ska berätta om skolan idag, och när jag sov hes Ebba.
När jag sov hos ebba så skulle vi gå ut och fota vid macken som ligger en bit bort från hennes hus. Men för att komma dit så måste man gå igenom en skog.. , vi var ganska malliga och sa att det inte var någon fara. Men när vi hade gått lite mindre än halva vägen fick vi panik och sprang tillbaka. Ohja, vi är fega, :*.
I skolan idag så såg min dag ut såhär;
Världen
Rast
Matte
Rast (10 min)
Hög läsning
Lunch
(idrott) men jag var inte med pga. min onda hals så jag fick jobba i Bävern A !! :D
Sen så skulle natta och jag hinna med bussen hem. När vi kom till busshållsplatsen så kom bussen, shiit vad tur man får ha, hah, om vi inte hade sprungit så hade vi fått vänta på nästa som kom en halvtimme efter.. :P
hhahahaha, bara för att jag är sjuk så får ni en JÄTTEFIN bild på min tekopp.
Och nu, 4 st på mig (EGOOOOOOOOOOOO)