nyårslöften

Tänkte utlova några nyårslöften. * Blogga mera! * Gå ut med hunden oftare, gör det nästan aldrig. * Inte äta lika mycket godis, lycka till med det wilmah, lycka till! * Inte ha sönder några mer mobiler! Ett måste!! * LEVA GÖTT HELA 2012! ♥ och förlåt att det ser så rörigt ut. Men det går inte att få det i spalter.. Im sorry! Måste fixa det snart!!

2012

Gott nytt år alla kära läsare! Eller det är ju fortfarande 2011 men det struntar jag i nu! Sen vill jag bara skriva en sak.. Att alla tjatar om att jorden kommer gå under det här året.. Vilket trams! Hah, det är ju bara för att skrämma upp alla! Bara så att ni vet, kram!


Lite fin bild såhär på morgonkvisten..


vingåkers outlet

Hemma! Jag och mamma åkte dit en sväng, och med mig hem fick jag en "genomskilnig" skjorta, och en grå sovtröja med musse pigg på! Bilder kan hag fortfarande inte lägga upp!

Jag kan springa på två ben upponer

Hjahsgahsocnruenc


Anton är bääääääst!

Hej! Jag tänkte bara säga att Anton Wislander är bääääääst i hela världen! Hejdå! :) <3 /anton

Utkast: Dec. 28, 2011

Det var ju kul att så många kommenterade på frågestunden.. det var en.. Esmeralda. bara för att hon var den ända så får ni en länk till hennes blogg! http://esmeraldaedenberg.blogg,se! Nu svaren: 1. Vilken sport tycker du verkar roligast: curling eller bågskytte? 2. Vad skulle du säga om det låg en kamel mitt framför dig på gatan? 3. Om du var president, vad var det första du skulle bestämma? 4. Vad är ditt favorit ord, haha? :3 5. Om du satt fast på en öde ö, vad skulle du vilja ha med dig? Du får bara välja tre saker! :] 1. Jag har teastat bågskytte, och det var inte kul. Så curling tror jag :) 2. Jag skulle nog inte säga någonting, utan bara bli rädd och skrika :3 men skrattat också! 3. att alla i världen ska få MAT! :D 4. sholahopp sholahej! 5. Min mobil, min säng, min onepice :)))

Frågestund

Fråga på! Tack hörrni!

why ask for my opinion, and then get mad when I don't think like you?

true story bro.

I miss you, i miss you're smile

Hemma ifrån tjejfotbollens dag uppe i duve. Det var helt okej där, inte direkt jättekul men jaja.. Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och om ett tag göra mig iordning för att sen åka till mormor och morfar och fira min morfar på 74 årsdagen, grattis<3 kram!


schnitzel

Hej! Nu sitter jag här hos Maja och ska om ungefär en halvtimme åka hem till mig och träffa mina älskade kusiner! Igår så kom jag hit vid ungefär 6 tiden, och då gick vi till Ica nära och köpte en Ben & Jerry att dela på, nomnomnom..! Sen kom vi hem, drog på filmen Djungel George 2 och åt lite glass samtidigt som vi pratade i telefonen med Anton i ungefär 3 timmar. När filmen var slut hade jag och Maja lite kul, vi körde brottning, och karate. Himla mysigt det där! Sen efter ett tag somnade vi. Vi vaknade vi vid ungefär 10 och låg i sängen till ungefär halv 11, sen gick vi och åt frulle. Efter det gjorde vi oss i ordning och lite sånt, nu sitter vi här och väntar på att min kära far ska komma och hämta oss. kram!

Du är världens finaste

Är nu hemma hos farmor och myser med kusinerna, har precis ätit julskinka.. Nomnomnom..


tänkte bara säga..

.. att jag kommer bli mycket mer aktiv på bloggen nu när jag kan blogga i skolan också.

Shrek

Hallå! Nu sitter jag här i soffan och kollar på shrek och äter godis. Nu har jag fixat lite med mobilen och sånt.. Skönt! Har dessutom rensar garderoben idag, nu är den i princip tom, men den fylls nog ut inom en vecka! Kram.


Mobil blogg

Tänkte bara slänga in ett inlägg ifrån mobilen! Bara för att testa!

julafton på hög nivå

Det jag fick idag: Kläder, godis, ansiktsmask, nagellack, IPhone 4s(!!!!!!!!), pälsmössa, vantar, bodylotion, tofflor.. :) Tack tjocka släkten ♥

tomten jag vill ha en riktig jul

Får väll hoppas på att det går.. nu när både mamma och pappa har hunnit blivit sjuka. Men vi får hoppas på det bästa.. nu har jag iallafall bakat julbröd♥ med min syster och det är klart om ca en timme. Sen taggar vi uppesitterkväll. Satsa och vinn.. satsa och vinn..

dagen före jul

ååhh! Imorgon är det julafton! Så himla braaa och jag är så himla uppspelt! åhåhåhåh, jag vill bara öppna paketen och äta mig tjock! Och sen så vill jag såklart ge bort alla mina paket, särskilt det till Frazze som ska få en liten priskorv av mig! :) Hoppas han blir glad min älskling <3 Jag kan fortfarande inte ladda upp några bilder.. så synd, har hittat massa fina jag vill visa er! Om det inte fungerar efter jul så kommer jag bli seriöst arg! Men då får jag lösa det på något sätt. Ha det bra nu! puss och kram och god jul! :)

tittut

tillbaka i bloggen! Tänkte flika in och berätta att jag nyss gjort knäck med familjen, härligt! I år brände jag mig inte, riktigt härligt! Imorgon är det pyssel och film i skolan, sen på torsdag blir det bara att gå i skolan 10-12. Mys.

snö bättre - e type

grym låt.

vantar på fötterna

Det var min lösning idag. Funkar faktiskt! Så om ni fryser om fötterna.. dra på vantarna vettja! Dagen idag var som alla andra, plus 2 håltimmar från Matten och Svenskan, underbart! Sedan på gympan så blev det så att vi körde rugby i snön. Inte det bäst jag gjort kanske.. det var kallt och blåsigt.. och såklart så blev jag "ner tacklad" i snön, och fick en hel drös människor på mig som skulle ta den där jädra bollen. När lektionen var slut gick jag in i omklädningsrummet, drog på mig torra kläder.. försökte få skjuts hem.. men utan några bra resultat så fick jag gå. Kallt. Men nu sitter jag hår i soffan med Zipperallen på och tv:n samt en skrattande syster bredvid mig som sitter och skrattar åt några videos på datorn. Härligt! kram!

vi går ut och brinner upp i natten

Hemma efter sista gympaträningen. Nu är det jullov som gäller! Men innan det 3 dagar skola, och i min värld så har jag ingen koll om vad som händer och vilka dagar.. typiskt mig. Men det får jag kolla upp. Kram.

godmorgon

Vaknade upp för ett tag sedan och insåg att snön hade kommit. Lagom tillfälle. Inte för tidigt.. då är det bara jobbigt, men nu passar det när det är bara 6 dagar kvar till julafton. Nu ska jag kolla på Harry Potter igen och bara mysa! Jag kan fortfarande inte ladda upp bilder tyvärr.

-jag älskar dig

vi går emot ljusa tiden

Tänkte bara flika in för att berätta att datorn är fixad vilket innebär att jag kan blogga lite bättre nu! Nu blir det snart att sätta igång en film och mysa!

jag saknar dig

Julafton! En vecka kvar! Åhh så skönt! Dagen idag gick nog åt till att klä julgran och fixa lite med alla tomtar som skulle upp. Min kära hund fick också göra sig iordning lite, 3 och en halv timme av sitt liv spenderade han hos "frissan" Nu ser han ut som en liten valp igen, gubben min♥ Själv har jag ine orkat gör mig iordning, men jag har överlevt dagen ändå. Kan också berätta att jag bokat Stadium Sports Camp med Maja, så i sommar kommer jag spendera en vecka där med bästa vän♥ En sak till att berätta. Nu har mobilen fått nog. Så nu tror jag att det inte blir någon mer.. Tror inte direkt att jag får en ny på julaton eftersom alla mina går sönder, och mina föräldrar anser nog att jag inte jan ta hand om en mobil. Men jag gör det. Jag fattar inte, alla mina mobilder jag har haft.. ha gått söder utan anledning. Det känns bara så onödigt.. men man får väll hoppas på att dom tror på mig.Eftersom jag vet att mamma läser min blogg så kan man ju fråga lite snällt.. Snälla mamma, en ny mobil skulle inte skada!♥ Nu skulle jag nog lagt upp en bild på bloggen. Men blogg.se har nog lite problem för det funkar inte. Surt. Men nu ska jag bara ta det lugnt, gör det ni också! kram.

drömmer vidare

Längtar till jul! Har nu varit nere en vända på stan med Nora för att fixa det sista. Har lite kvar, men det går snabbt! Dagen idag var som vanligt, fast bättre. Det är ju faktiskt fredag! Men nu ska jag fixa lite med paketen. Kram!

it's cold around me, the night is young

Sitter nu här på pappas kontor och bloggar. Min dator är fortfarande sönder. Dagen idag var bra, startade dagen med en sovmorgon till halv 10, sen syslöjd fram till lunch. Sen gympa, matte prov och NO. Sen var dagen slut. Åkte då hem till Anton och var där till klockan 6, då jag cyklade hem i regn och iskalla vindar. Inte alls skönt! Nu sitter jag som sagt här och kommer nog göra det ett tag. Imorgon ska jag och syster kanske ner på stan och handla julklappar, jag hatar det, för man vet inte vad man ska köpa, och ingen säger vad dom vill ha.. men när dom inte säger så får dom faktiskt nöja sig med det dom får. kram.

Agnes Gästbloggar.

Agnes här alltså, tänkte gästblogga lite för wilmah! Är det någon mer än jag som längtar tills julafton, jag längtar tills jag får ge Wilmah min present! Haha. =) idag så var jag var jag på Tallås och hade spanska, och snart så ska jag dit igen på info kväll! jag vet inte riktigt vad jag ska skriva så jag får nog avsluta här någonstans. ha de gött och God jul! =)

jultomten

Snart kommer han! Himla mysigt! Kram

Julskinka

//mobilblogg//
Nu sitter jag i maten och äter macka med julskinka på! Gott! Vi har precis haft spanska och det var himla roligt! Det var nog den första spanskalektionen jag skrattat så mycket på! Sen vill jag tacka ebba för godisarna och allt skratt! Det gjorde min dag! Nu lite bilder.


release me

//Hannahs Dator//
Har nu kommit hem efter en dag i Örebro med shopping och firande. Himla trevligt! Tände nyss några ljus.. nu börjr julkänslan komma!


//smultronstället//
//gammal ego//

//tänkt header//

//saknade egypten//

//saknade egypten//

//saknade egypten//


minibildbomb

22.49

sitter nu vid pappas dator.. anledning: min är sönder, så om jag inte bloggar vet ni iallafall varför!


idag fyller även min lilla gullunge 6 år! Grattis på dig!

gamla men kära bilder




//gammalt//

brr...

Som jag sa. Jag har nu blivit sjuk och tvingas stanna hemma imorgon. Har ont i halsen, huvudet och kroppen. Fryser dessutom någonting otroligt! Jag missar då Luciagenrepet imorgon. Men hellre det än att missa själva konserten. Men ja, nu vet ni. Jag är sjuk.

THÅSTRÖM

nu ni.. nu börjar jag bli sjuk, genomförkyld, ont i nacken, huvudet och halsen. Men jag pallrar mig till skolan ändå.
Just nu sitter jag och lyssnar på THÅSTRÖM-Fanfanfan. Så fin!


Fick jag spela om partiet Fick jag chansen en gång till

här är en låt som jag värkligen älskar. Den är oerhört fin-

Fanfanfan det skulle vart du

happy birthday dear mmmm..

hittade ett par jätte söta gubbar!

skola skola skola

skola.. nu kör vi idag igen. Jobbigaste dagen på hela veckan. Men, efter idag.. så är det ju en hel vecka kvar till nästa tisdag! men vi höres hörrni!
Nu fick jag choklad av min syster! Tack!

jag har inte kunnat blogga..

på så ett tag.. för jag har sovit, tränat, ätit, pluggat. Ja, ni vet.. allt som hör till vardagen. Sen hade jag ju en lite sleepover" med dem bästa! Bilder från vad jag fick kommer! Jag lovar. Men nu ska jag plugga lite mer.


(texten fick något slags.. någonting)







13 bast

Nu är man 13 bast! Underbart! Fick massor av fina grejer igår, men mina älskade vänner kommer ikväll.. så imorgon får ni se allting som jag har fått under helgen.
Sen vill jag säga tack till min älskade syster! http://haannahp.blogg.se/

fina ni

Nu har alla gäster åkt och vi har plockat undan alltihopa. Ja.. idag kom ju släkten för att fira mig! jag fick två kuddar, smink, ett halsband av hannah (för 600 kr) ♥ ett berlockarmband, halsduk och vantar! Tack fina släkten!
Imorgon kommer dessutom mina kära vänner!

12.44

Nu har jag varit hemma i exakt 24 minuter. Slutade skolan klockan 12.05. Himla skönt! Ikväll kommer släkten och ska fira en viss tjej som blir 13 år imorgon! Ja.. bloggar kanske mer ikväll. puss.
Eftersom jag inte hann med någon lunch idag beroende på Ensemblen så börjar nu min hunger gå över till kramper i magen. Så ska nog äta nu.