fyra sekunder

//min min min vovve//
Hemma. Det är inte alls skönt att sitta i en hård stol, med 2 plastgrejer i munnen, .. och inte bara det. Såklart skulle den där tandläkaren stoppa in en stor fet spegel i munnen. Hon skulle sedan rta kort med en systemkamera i min mun. Hur bra tror ni det gick? Jo, hon gjorde ju nått fel med kameran så att den inte kort på ungefär 5 min. Så där satt jag, med två plastpinnar och en fet spegel i munnen. redigt skönt!
men nu tänke jag bara ta det lugnt, sen är det träning på schemat. Härligt!

måndag hela veckan

Nu kär vi igen då. Hela långa veckan. Men man kan ju se det på den positiva sidan. Det är ju bara fyra dagar kvar tills det är fredag! Och fem dagar kvar tills jag blir tonåring! 13 bast! Inte lite bra va? Ikväll har jag varit duktig och sluggat, häng tvätten, fixat maten. En framtida hemmafru har ni här.

videoinlägg kommer

Ja, jag tänkte göra ett videoinlägg snart. Inte nu, men kanske någon gång under veckan. Så håll utkik!

youre insecure, don't know what for

Nu har jag precis haft Tema Träning med fotbollen. Ska nog hoppa in i duschen snart, jag stinker. Svett. Inte direkt så frächt. Men sen kommer nog maja! Jag hoppar dessutom gymnastiken idag. Jag är bara för trött, jag kommer bara göra mig illa.
ah, fint

shake that

Sitter nu hemma hos min kära vän Hanna! Blir nämligen att sova här. Dagen idag var väll bra! Kom hit vid ungefär fyra, sen gick vi till hennes Farmor och Farfar och stöpte ljus (deras lilla tradition) mysigt! Våran tradition är väll att åka hem till mormor och klä hennes julgran med allt från julkulor till trägubbar. Eller det är min och min systers lilla tradition. Och förhoppningsvis åker vi till djulö herrgård och äter julbuffé. Jag vill ha julafton! Paket, ljulmat, julgran! Längtar. Men om exakt en vecka så blir man 13 år, himla bra! Nej, men nu ska jag vara lite social med min unge, börjar faktiskt bli lite trött. Men aa, vi somnar nog inte på ett tag antar jag! Men måste sova lite iallafall. Det är tematräning imorgon, yessyess.
filmen från idag/ikväll (OBS. vissa delar är ständigt oseriösa)

mormor och morfar

I'm on my way!
Snart ska jag åka till mormor och morfar och äta mat, trevligt trevligt! Sen bär det av mot anton!

one direction

åååh, så bra!
och snygga!

svar

vilken är din favorit affär?
Vilken är din favorit skola?
Vilken är fin favorit färg?
Kan du inte göra en videoblogg snart? :)
Min favoritaffär är nog Monki :)
Favoritskola blir nog Tallås, jag har ju bara den och Nävertorp att välja mellan!
Färg.. hmm.. alla färger!
Jo, jag kan väll försöka göra en videoblogg någon gång :)

frågestund

Har funderat länga på att ha en liten frågestund här på bloggen. Och nu när min fina vän agnes har det på sin blogg så kan man väll passa på! Så det är bara att fråga på!
en sista gång, det var allt. Jag saknar dig

funeral

outfit
nu

du kära

älskade gammelmorfar♥
Svårt att förstå att du är borta nu, vila i frid. Vi älskar och saknar dig.

om jag bara hade fått träffa dig en sista gång.


it girl

Förlåt för min dåliga uppdatering! Men, jag har inte orkat.. Iallafall, vad jag kan berätta är väll att vi kom tvåa i RM2, vilket är riktigt bra! Sen kan jag berätta att jag fyller år om 12 dagar! :D himla bra! Men nu ska jag plugga So, Spanska och Engelska.. puss..

you got that smile

Fredaaaaag! Dagen har varit hur bra som hälst. Började med biltävling. Min klass (7a) Vann i kategorierna snabbast och starkast! Efter det fikade vi och testade våra ägghjälmar! Vårat ägg höll! Himla bra! Sen när jag kom hem lästa jag i 50 minuter.. inte så vanligt. Men ja. Ikväll blir det Breaking Dawn med Maja och Agnes. Älskade tjejer♥
Puss
mörk.. men aa
saknaaaaaaaaar

svar

nnorawettergren - Jag önskar mig typ, iPhone 4s, tv, nyn mobil, dator, ipad.. :)
hannah - älskar dig med <3
natalie - joo! Justin Bieber!!
vad tränar du i - Jag tränar ibland i Linne och shorts och ibland linne och tights! :)

In my heart, In my soul

//outfit// Nu ska jag sitta och vänta i en timme. Sen åker jag! Till skolan..! Och ikväll är det den sista träningen inför RM! Så *ursäkta språket* Jävla roligt! Jag är riktigt taggad! Men iallafall, i skolan vet jag inte vad vi ska göra.. jag tror nog att jag måste göra klart min uppsats om en uppfinnare.. kul..! Men ja, då vi ni.. att om en timme tar jag hojjen och åker till skolan. Himla härligt!

skantz gästbloggar!

RUBRIK: wilmah gästbloggar!
Tjenare! wilmah här! Alice undrade om jag kunde gästblogga.. så ja, varför inte? Allt för alice! <3 Men ja, vad ska man säga mer än att Alice är världens underbaraste tjej, och att jag älskar henne! <3 Och så har hon en riktigt bra blogg också! Som ni kanske vet har Alice varit sjuk.. och jag har saknat henne massor! Jag har inte träffat henne på typ 2000 år! För lång tid!
Halloj tja allihopa !
Halloj tja allihopa ! :D
Jag och finaste gästbloggar åt varandra !
Jag har varit sjuk sen i fredags så jag har inte träffat Wilmah på jätte länge !
och det suger ! :(
Saknar henne , inge bra !
får krama och pussa på henne imorgon ! :D
eller vad säger du Wilmah ? ;)
haha, hur mår ni ? :)
tycker ni ska slänga in massa kommentarer till wilmah det förtjänar hon värkligen. Så fin som hon är !
Medans ni gör det ska jag gå till min blogg och cheka lite , den kan ni ju också besöka om ni har lust :D

här är den om ni vill se vad bland annat Wilmah har skrivit till mig ! :)

http://aliceeskantz.blogg.se

Vi hörs och ses hörni ! Puss hej ! ;) :*

And there's just no turning back, when you're hearts under attack

Läste på min systers blogg att det snöade i Örebro idag. Så snart är väll ovädret här. Jag gillar inte snön. Det är kallt och så fort man går i snön så blir man dyngsur och värkligen iskall. Fast det är ju ändå ganska mysigt ändå, men julafton, min födelsedag, nyår.. allt det där! Himla mysigt! Men iallafall. idag är det bara 17 dagar kvar tills jag fyller år! Helt underbart! Jag har önskat mig rätt så många saker, men dom är väldigt dyra. Så ja.. vi får väll se. Men jag hoppas att jag kan få någonting av det jag vill ha iallafall!
Nu har jag precis duschat efter fotbollsträningen, dom tränar ju inför cupen. Men dit ska inte jag. nejnej, jag ska på gymnastiktävling. Trevlans!
Kram wilmah

from tonight until the end of time

Nu ska jag äta lite, sen bär det av mot backavallen för fotbollsträning! Iallafall. Jag tycker inte att ni är bra på att kommentera, så snälla! Kommentera lite mera tack!
wilmah
älskar dig syster<3

hellyeah

Nu ska jag ta mig i kragen och gå ut på en fotostund. Tänkte ta med mig Frazze, men nu kom morfar och tog honom istället. Typiskt! Frågade också min syster, men hon skulle på träning. Synd det också. Nu ska jag nog försöka få med mig någon människa ut. Men om ingen vill gör jag det själv. Bilder får ni se när jag kommit hem. Kram!

bilder

bilderna från egypten!
http://haannahp.blogg.se
dom ligger ju såklart på Hannahs dator, så jag kan inte lägga upp dom på bloggen! Så nu får ni inte se ALLA bilder! :(
Men så fort jag har tillgång till Hannahs dator så lägger jag in dom på bloggen!

let's RUN AWAY forever


youre the inpiration

låten♥ helt underbar.

lindö girls cup

Nej! Det gick inte alls bra! Eller jo, fast inte för mig. Jag har igentligen inte änns någon koll på vilken plats vi kom på! Så om någon vet är det bara att kommentera!
Ja, nu ska jag tillägna hela kvällen till datorn, tv:n och en bunt med skratt! Wonderful.
random
-ååååååååhhhhhhh så fin!

justin bieber

jani kära läsare.. Jag har nu fått bieber fever. Han är ju så snygg!! Och helt grym!!
Jag menar.. kolla bara!

egypt

Hemma! Den dåliga uppdateringen berodde på att jag har tillbringat en vecka i egypten! Nu är jag iallafall hemma och väntar på att min älskade hund ska kommma! Fy tusan vad jag har saknat honom! Nu har jag också lite ont i nacken efter 5 timmar på en obekväm stol i ett flygplan.. Vi tog ett antal bilder, och dom kommer upp så fort vi, eller ja.. Hannah har gjort det! hihi. Men nu ska jag sitta här vid tv:n och vänta på min Frazze! Kram!
gammal bild.. men jag ville bara slänga in någon! Annars blir det för många bildlösa inlägg.