ni kommer saknas

hittade en bild som jag kännde för att lägga ut. Nu när vi ska splittras så kan det vara kul att ha ett minne på sin blogg.



vi är coola

pusstja


hemma efter en hel dag med slit

Hej. Idag så var det ju som sagt friluftsdag. Gick hyfsat bra, jag kom 2:a i 400m, 60m, stillastående längdhopp och kast med liten boll. på 400m spran jag på 1 minut och någé mer. 60m, 8,8sek, stillastående längdhopp 1.92m och kast med liten boll 23,? :)
Klockan kvart över 3 ska jag ner till djulö och bada. Skönt efter denna dag.
/wilmah

friluftsdag

hejhej på er alla.
Idag är det friluftsdag, ska bli grymt kul. Det här blir ju dessutom dem sista friluftsdagen tillsammans med alla 6:or, för sen byter vi ju till olika skolor. Endel till Tallås, andra till söder och floda friskola. Så nu har jag alltså kommit på att vi ska ha roligare i år än vad vi någonsin haft!
Just nu sitter jag här och lyssnar på några sköna sommarhits. tillexempel sommarnatt. Den är så grymt bra!
Ha det bra /wilmah

gästblogg

Hej, min syster bad mig att skriva lite här på hennes blogg. Eftersom att hon tydligen "inte orkar" göra det själv. Det händer mycket omkring henne nu, fotbollsmatch hit och fotbollsmatch dit plus alla dessa gymnastikträningar. Förstår inte riktigt hur hon orkar, då jag knappt orkar mig ut och springa. Ja...vad ska man skriva. Hon kom nyligen in på musikklass och jag är så stolt över henne. HON ÄR BÄST.
så lite ego bilder på det. kram

.

hejhej, nu tänkte jag bara säga att jag inte tänker blogga förän någon fixar min blogg. Så ja, någon som är sugen på llite bloggfix? asså en helrenovering!
btw. Imorn bliré Nora, Ebba och berfin :D

gott och blandat

hejhej, jag har inte hunnit blogga i helgen så det kommer nu.
Lördag; Jag var i stockholm och shoppade liite. Sen på eftermiddagen träffade vi en annan familj som vi sedan gick påå resturang med. Det var toppengott! En tapas resturang.
Söndag; Jag följde med min syster till hennes gympatävling, kom hem typ halv 10? HAHA, roligt var det iallafall :)

Nu ska jag snart på träning. Fotboll och Gympa. Och Agnes ska sova här inatt, :D
/wilmah
haha, roligt hade vi iallafall när vi tog bilderna. :D

Maja och Agnes

Hejj, idag var det skola. En riktigt soft skoldag tycker jag. Vi började med att kolla på en ruskigt bra musikal som hette Annie. Det är konstigt att man kan vara så bra på att sjunga! Den musikalen pågick hela förmiddagen så vi kom tillbaka till skolan vid lunchtid. Vi hade lite tid kvar till det var lunch, så då passade Kerstin på att ha biologilektion, om insekter. Våran nya läxa. Sen gick vi till luchen och åt, hyfsat bra mat idag faktiskt. Kommer tyvärr inte ihåg vad det hette. Sen gick vi tillbaka in i klassrummet, och där hade några av mina kära klasskompisar börjat fixa med sin mat. Vi hade alltså en liten "uppgift" att ta med mat från något land. Jag tog med stärnfrukt från Ghana, landet jag forskat om. Men det fanns alla olika sorters mat. Från Grekland, Irak, Bosnien, Indien, Egypten, USA, Italien och massor mer. Efter det så slutade vi, och alla åkte hem. Förutom jag och Agnes. Vi stannade kvar där i skolan och funderade på vem vi skulle ringa. Någon som ville va med oss. Tillslut bestämmde vi oss för att ringa Maja. Det gjorde vi och bara 5 minuter efter så var vi påväg mot Maja's hus. När vi kom dit så hoppade vi lite studsmatta med Viggo, fikade sen gick vi in och tog ett par urgulliga kort. Men dom kommer tyvärr inte upp på bloggen. För som har Maja på sin dator. ://. Sen spelade vi också fotboll med en jätteboll. Sen hoppade vi mera studsmatta. Och skrattade, någonting man inte kan undvika när man är med dom två! Sen åkte jag hem vid halv 6. Då busade jag lite med min älskling.  Ja det var min dag, ha det bra /wilmah
Den här sortens bilder tog vi


Angelika och Agnes

Shenare, brudar och grabbar ! :D
Nu sitter jag här med angelika och agnes, höhöh, fett roligt ;D
Vi har tagit massa pictures men min riktigt dåliga cam, det är alltid lika roligt med dom här tjejorna, (L) Dom kommer här nere, ha det bra /wilmah
haha, agnes goes suddig, :D
Snyggicchhhh
Chekka in tjejen till höger! mördarbick? :OOO
oooooooo, hett!
Näjmen agnes, D: haha, anne, ! :D (till höger)
heeeeeta brudar eller vad tycker ni? ;D
vi bjussar på den, :'oooo
Våra tröjooor, haha, ett bevis på att jag är bäst ;D
Du betyder allt hjärtat, (L)
Mina ögon segade i camen, hahaha. bjussar upp till 100%
Pusstja.

skola

Hejhej, nu har jag gjort mig iordning för skolan. Ska åka om ca. 40 min. Ner till tallås, för språkval.
Efter skolan ska jag va med Angelika, kanske Agnes (?) Ja, fast vi ska kanske va, för jag vet inte om jag får, efersom jag har fotbollsmatch ikväll mot Tun, tror jag, ah, jag kommer inte ihåg riktigt men ja, :D
Det är väll bara att köra på och hoppas på att vi vinner, :)

I söndags hade vi match mot Pershagen, vi vann med 4-0 (Y) skojj.

Ja, ni får väll ha det så bra ! /wilmah

veronica maggio

Hejhej, nu sitter jag och lyssnar på Veronica Maggio, shit vad bra hon är, :D
Nu har jag inte bloggat på 5dagar? :O men jag har varit upptagen, och det kommarv jag va den här vceckan också, .. Tillexempel idag, Fotbollsmatch, imorgon fotbollsmatch, måndag, skola, fotbollsträninge, tisdag, skola, fotbollsmatch :D haha, ni fattar själva? :)
ah,, men ha det bra, hejdå
/wilmah
Outfit

ett slut i våran vännskap

Hej, idag var det skola, absolut inte kul, det var blåsigt, regningt.. hemskt!
Och så var det musik, kaos. Jag vill inte längre gå till skolan, jag vill inte vara i min klass. Ska prata med mamma om att byta.
ja, nu blir det fotbollsträning och gymnastikträning (-.-) Orkar inte! 1. Jag är bara trött, och mår dåligt. 2. jag har riktigt ont i ryggen!
ha det bra, bättre än mig /wilmah